Culinaire Biertour Hoorn (Lente)

Op 28 februari 2021 van 13.00 tot 17.00 uur is er weer dé Culinaire Biertour Hoorn. Na het landelijke succesvol van de Amusetour, is er nu ook de Culinaire Biertour. Tijdens de Culinaire Biertour gaat u op een dag langs 6 verschillende restaurants en/of grand cafés, bij iedere locatie krijgt u een uniek biertje en een verwant culinair gerecht. Na de tour is er een afterparty bij een van de 6 deelnemende locaties.

Hoorn

Hoorn moet je voelen, zeggen ze in deze stad graag. Een rijke VOC historie, prachtige havens, een aantrekkelijk winkelaanbod, watersport, cultuur en heel fijne horecagelegenheden. Een fantastische combinatie. Onze andere culinaire wandeling, de Amusetour, is in Hoorn ontzettend populair en altijd binnen no time uitverkocht.

Havenstad en historie

Hoorn is één van de parels aan het Markermeer. De stad heeft een heel gezellig winkelrondje, dat je door een groot deel van de binnenstad leidt. Als je verder kijkt dan de winkelgevels zie je dat ze vaak gevestigd zijn in prachtige panden die historie ademen. Op cultureel gebied kom je ogen en oren te kort in de verschillende musea of het filmhuis en natuurlijk de replica van De Halve Maen, die te vinden is aan het Oostereiland. Deze laatste is sowieso een bezoekje waard. De vele restaurants en cafés zijn verspreid door de stad. Op de Roode Steen vindt je er een heel aantal, maar ook aan de haven en meer aan de rand van de stad.

Culinair Hoorn

De deelnemers in Hoorn zijn zeer gastvrij en ook zeer toerist vriendelijk, mede daarom doen ze maar wat graag mee aan de Culinaire Biertour. De deelnemers zijn:

De Hoofdtoren
Het Schippershuis
de Bourgondier
Steak
Passion
Proosten

De Culinaire Biertour Hoorn is een absolute must go!

Culinaire Biertour Hoorn